De 24-uurs service van Silowacht


De 24-uurs service van Silowacht


Onze 24-uurs service- en onderhoudsdienst is altijd bereikbaar! Heeft u een urgente storing aan uw silo-installatie, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)38 467 06 66. Ongeacht of u al een klant bent van Silowacht, en waar uw organisatie zich in Nederland ook bevindt.

Geen twee silo-installaties zijn gelijk. En dat geldt zeker voor complete productielijnen. Daarom is uw servicecontract met Silowacht maatwerk. Altijd gebaseerd op uw specifieke wensen.


Geen spoed, wel een oplossing


Ook voor minder urgente storingen kunt u ons bellen op +31 (0)38 467 06 66. Op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur (op vrijdag tot 15.30 uur) wordt u rechtstreeks geholpen vanuit ons kantoor in Zwolle. De overige uren wordt uw oproep direct doorgeschakeld naar een alarmcentrale die uw melding aanneemt, waarna een van onze storingsmonteurs binnen zeer korte tijd telefonisch contact met u opneemt.

Periodieke inspectie


Periodieke inspectie van uw installaties voorkomt veel onverwachte storingen. Zeker wanneer deze inspectie wordt gecombineerd met de noodzakelijke reiniging en technisch onderhoud van uw installaties. Een oud gezegde is niet voor niets: tijd is geld. Het gaat om de continuïteit in uw productieproces, en voorkomen is beter dan genezen.

Kunnen wij u helpen?

Vragen over onze dienstverlening?
Bel of mail ons gerust!
Kwaliteit
Silowacht werkt conform de General Food Law en voedselveiligheidsnormen waaronder de HACCP norm. Wij zijn VCA gecertificeerd om de veiligheid en gezondheid tijdens de werkuitvoering te waarborgen.

Klanten en Silowacht aan het woord


Klanten aan het woord24 UUR SERVICE+31 (0)38 467 06 66


Contactgegevens

Rudolf Dieselstraat 7 
8013 NJ Zwolle
Telefoon:
+31 (0)38 - 467 06 66
Email: info@silowacht.nl

Silowacht op LinkedIn