Onderhoudsdienst


Onderhoudsdienst


Silowacht is uniek als het gaat om technisch onderhoud in combinatie met reiniging. Concurrerende partijen in de markt voeren technisch onderhoud uit, maar niet de reiniging. Of ze reinigen wel, maar voeren geen onderhoud uit. Wij combineren deze twee disciplines. Hierdoor wordt het werk een stuk efficiënter: de techneut die reinigt ziet waar onderhoud nodig is en kan dit meteen uitvoeren.

Daarnaast weten de techneuten van Silowacht alles van de silo’s. Elk hoekje wordt gezien en onderhoud behoevende aspecten vallen direct op. Dat scheelt tijd én geld. Het onderhoud en de reiniging kan namelijk worden uitgevoerd door dezelfde specialist, er hoeft niet meerdere keren te worden gereden naar één locatie en het zorgt voor zo min mogelijk downtime van uw productiesystemen. En dat is wat we noemen: een win-winsituatie. Voor u als klant én voor onze specialisten.

Als uw silo ‘s morgens voor onze mensen is vrijgegeven dan kan deze ‘s avonds alweer in gebruik genomen worden! 

Kunnen wij u helpen?

Vragen over onze dienstverlening?
Bel of mail ons gerust!
Kwaliteit
Silowacht werkt conform de General Food Law en voedselveiligheidsnormen waaronder de HACCP norm. Wij zijn VCA gecertificeerd om de veiligheid en gezondheid tijdens de werkuitvoering te waarborgen.

Klanten en Silowacht aan het woord


Klanten aan het woord24 UUR SERVICE+31 (0)38 467 06 66


Contactgegevens

Rudolf Dieselstraat 7 
8013 NJ Zwolle
Telefoon:
+31 (0)38 - 467 06 66
Email: info@silowacht.nl

Silowacht op LinkedIn