Over Silowacht


Over Silowacht


Combineer wegenwacht met silo’s en u komt op de oorsprong van onze naam: Silowacht. Ruim 25 jaar geleden zijn we gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de marktleiders in de bakkerijsector. Daarnaast zijn we vandaag de dag actief in vele sectoren waar grondstoffen worden verwerkt. 

Procesinstallatieproblemen zijn voor ons procesinstallatieoplossingen. Silowacht engineert, ontwikkelt en installeert complete op maat gebouwde silo-installaties, procesinstallaties, transportsystemen, doseersystemen en meer. Maar ook bieden we een uitstekende service en onderhoudsdienst. Dat betekent dat we niet alleen ontwikkelen en installeren, maar ook onderhouden. Kortom: bij Silowacht kunt u terecht voor een uniek totaalpakket.

In de complexe wereld waar de techniek continu verandert en veel processen geautomatiseerd worden, zoeken wij naar het evenwicht tussen ambachtelijk werk en geautomatiseerde processen. Wij proberen met de verschillende toepassingen de complexiteit terug te brengen naar eenvoud en bovenal gebruikersgemak. Door de brede ervaring in verschillende sectoren heeft Silowacht een grote kennis van verschillende procesinstallaties. Met ons gespecialiseerd en kundig team van 30 eigen medewerkers staan wij bij storingen altijd voor u klaar: 7 dagen per week, 24 uur per dag!

Heeft u een wens of probleem binnen uw productieproces? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende inventarisatie.

Kunnen wij u helpen?

Vragen over onze dienstverlening?
Bel of mail ons gerust!
Kwaliteit

Silowacht werkt conform de General Food Law en voedselveiligheidsnormen waaronder de HACCP norm. De VCA certificering waarborgt de veiligheid en gezondheid tijdens de werkuitvoering.

Klanten en Silowacht aan het woord


Klanten aan het woord24 UUR SERVICE+31 (0)38 467 06 66


Contactgegevens

Rudolf Dieselstraat 7 
8013 NJ Zwolle
Telefoon:
+31 (0)38 - 467 06 66
Email: info@silowacht.nl

Silowacht op LinkedIn