Storingsdienst


Storingsdienst


Het is 4 uur ’s ochtends, zondagnacht. De eerste productieploeg gaat aan de slag voor weer een nieuwe week. De installaties worden opgestart, de grondstoffen gecheckt, en dan… Geeft een van de silo’s een foutmelding. Het gevolg: geen werkend doseersysteem en dus geen productie. Even inwendig vloeken, natuurlijk. Maar dan?

Dan belt u Silowacht. Want onze 24-uurs service- en onderhoudsdienst is altijd bereikbaar. Óók om 4 uur ’s ochtends op zondagnacht. En zelfs als u (nog) geen klant bij ons bent. Want wij weten hoe vervelend het is als uw productie stilligt als u onverhoopt een storing tegenkomt. Tijd is geld: een oud gezegde, maar een waarheid als een koe. Daarnaast combineren onze ervaren medewerkers reiniging en onderhoud, wat tijd én geld scheelt. Onderhoud en reiniging wordt namelijk uitgevoerd door dezelfde specialist. Daardoor hoeft er niet meerdere keren te worden gereden naar één locatie en ervaren uw productiesystemen zo min mogelijk downtime.

Kunnen wij u helpen?

Vragen over onze dienstverlening?
Bel of mail ons gerust!
Kwaliteit
Silowacht werkt conform de General Food Law en voedselveiligheidsnormen waaronder de HACCP norm. Wij zijn VCA gecertificeerd om de veiligheid en gezondheid tijdens de werkuitvoering te waarborgen.

Klanten en Silowacht aan het woord


Klanten aan het woord24 UUR SERVICE+31 (0)38 467 06 66


Contactgegevens

Rudolf Dieselstraat 7 
8013 NJ Zwolle
Telefoon:
+31 (0)38 - 467 06 66
Email: info@silowacht.nl

Silowacht op LinkedIn