Branches


Branches


De procesinstallatieoplossingen van Silowacht komt u tegen in vele sectoren waar grondstoffen worden verwerkt. Onze klanten zijn te vinden in de bakkerijsector, levensmiddelenindustrie en overige industrieën.


Binnen die sectoren komt u onze systemen vrijwel overal tegen. We bieden opslag-, transport-, doseer-, koel- en weegsystemen, inclusief de bijbehorende besturingssystemen. Dat betekent dat we in de bakkerijsector bijvoorbeeld weeg- en doseersystemen leveren om grondstoffen en ingrediënten perfect af te wegen en te doseren. Of dat we koelsystemen leveren aan de levensmiddelenindustrie waar producten het best mee gekoeld kunnen worden.

In welk van deze sectoren u ook werkzaam bent, wij kunnen voor u het productieproces een stuk gemakkelijker maken. Heeft u een wens of probleem binnen uw productieproces? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende inventarisatie.

Branches








Kunnen wij u helpen?

Vragen over onze dienstverlening?
Bel of mail ons gerust!








Waarborg




Silowacht werkt conform de General Food Law en voedselveiligheidsnormen waaronder de HACCP norm. Wij zijn VCA gecertificeerd om de veiligheid en gezondheid tijdens de werkuitvoering te waarborgen.





















Klanten aan het woord


Klanten aan het woord



24 UUR SERVICE+31 (0)38 467 06 66


Contactgegevens

Rudolf Dieselstraat 7 
8013 NJ Zwolle
Telefoon:
+31 (0)38 - 467 06 66
Email: info@silowacht.nl
Silowacht op LinkedIn