Testcentrum


Testcentrum


In ons testcentrum worden innovaties en procesoptimalisaties binnen de branche uitvoerig getest. Verschillende branches, de procedure en voordelen rondom voordeeg en het werken met kookstukken in combinatie met de machines. Samen met u testen wij de laatste technieken voor de bakkerijbranche (voordeegmethode, voordeegmengers, aromaketels, etc.) en de nieuwste ontwikkelingen in de procesinstallatietechniek voor de voedingsmiddelenindustrie.

Ons testcentrum is meteen een opleidingscentrum. Er worden workshops gegeven waar u samen met andere professionals diverse onderdelen in het proces belicht, test en verbetert. Waar zitten de procesoptimalisaties? Hoe werkt de besturing, het meten en optimaliseren van mijn productieproces met SmartBakery? Welke receptuur past bij uw bedrijf? Allemaal vragen waar we samen een antwoord op zoeken en vinden. Zelfs kan er nieuwe receptuur ontwikkeld worden! Samen met en voor u. Om zo onderscheidende producten op de markt te brengen!

Het testcentrum maakt deel uit van een opleiding voor kennismaking met en implementatie van de voordeegmethode. Elke grondstof is anders. De samenstelling van uw eigen product is van belang voor het transport. Die eigenschappen bepalen welk systeem optimaal is voor uw proces. Wij testen op verschillende transportsystemen, in diverse doseer vormen en besturingssystemen. Werkelijk elk onderdeel van bakkerijgrondstoffen doseren en verwerken tot een kant en klaar product. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Wilt u weten wat wij samen met u kunnen optimaliseren aan uw proces? Stuur ons dan een bericht voor een afspraak.

Kunnen wij u helpen?

Vragen over onze dienstverlening?
Bel of mail ons gerust!
Kwaliteit
Silowacht werkt conform de General Food Law en voedselveiligheidsnormen waaronder de HACCP norm. Wij zijn VCA gecertificeerd om de veiligheid en gezondheid tijdens de werkuitvoering te waarborgen.

Klanten en Silowacht aan het woord


Klanten aan het woord24 UUR SERVICE+31 (0)38 467 06 66


Contactgegevens

Rudolf Dieselstraat 7 
8013 NJ Zwolle
Telefoon:
+31 (0)38 - 467 06 66
Email: info@silowacht.nl

Silowacht op LinkedIn