Vers aroma voordeeg


Vers aroma voordeeg


De consument zoekt steeds meer naar natuurlijke voeding. Het wordt steeds belangrijker om te weten: wat is dit voor product? Waar komt het vandaan? Welke ingrediënten zijn ervoor gebruikt? Natuurlijk, duurzaam, ecologisch en biologisch: we zien het gebruik dit soort termen iedere dag toenemen in de wereld om ons heen. Én in de productiewereld. 

Met de toepassing van voordeeg als actief deegcomponent speelt u in op de wensen van de consument. Silowacht biedt één oplossing voor al uw voordegen. En dat heeft voordelen. Want wanneer u als producent gebruikmaakt van voordeeg, heeft u minder hulpstoffen nodig. De basisgrondstoffen zijn er en u weet: ze zijn goed. Een ander voordeel van voordeeg is dat de pre-mix de deur uit kan. Deze hoeft u niet meer in te kopen, want u bepaalt zelf de melanges van ingrediënten die u gebruikt. Voordeeg is de basis, u doet de rest!

Kunnen wij u helpen?

Vragen over onze dienstverlening?
Bel of mail ons gerust!
Kwaliteit
Silowacht werkt conform de General Food Law en voedselveiligheidsnormen waaronder de HACCP norm. Wij zijn VCA gecertificeerd om de veiligheid en gezondheid tijdens de werkuitvoering te waarborgen.

Klanten en Silowacht aan het woord


Klanten aan het woord24 UUR SERVICE
+31 (0)38 467 06 66


Contactgegevens

Rudolf Dieselstraat 7 
8013 NJ Zwolle
Telefoon:
+31 (0)38 - 467 06 66
Email: info@silowacht.nl

Silowacht op LinkedIn