Silo's


Silo's


Bij de RVS opslagsilo van silowacht zijn de metalen delen die in contact kunnen komen met het product, vervaardigd van RVS plaatmateriaal afgewerkt met een 2B finish. Deze uitvoering biedt de volgende voordelen: krasvast, grote sterkte, hygiënisch, in hoge mate bestand tegen corrosie en oxidatie en lange levensduur. Deze voordelen blijken uit het grote toepassingsgebied van RVS in de voedingsmiddelenindustrie.

De RVS opslagsilo wordt zowel aan de binnenzijde, als de buitenzijde afgelast. De lassen aan de binnenzijde van de silo worden gebeitst en gepassiveerd. De lassen aan de buitenzijde worden naast het beitsen en passiveren ook geborsteld, waarbij strakke “borstelstrepen” langs de lasnaden ontstaan.

Buiten silo's


Hard van binnen en van buiten. Dat zijn onze RVS buiten silo’s. Dat lijkt logisch, maar dat is niet zomaar het geval. Met het juiste materiaal wordt er namelijk gezorgd voor high-end silo’s die de investering waard zijn.  Er zit een finish laag op (2B) en die zorgt ervoor dat onze opslagsilo’s voor buiten krasvast, zeer sterk, hygienisch en in hoge mate bestand tegen corrosie en oxidatie zijn. Dat zorgt voor een lange levensduur. Binnen en buiten worden ons silo gelast om die kwaliteit te garanderen. Door ons marktgebied in de voedingsmiddelenindustrie is de kwaliteit die wij bieden voor de oplag buiten silo’s zeer hoog. U kunt ons echt een specialist noemen als het gaat om (RVS buiten) silo’s.

Modulaire meelsilo's


Modulaire opgebouwde Silbox silo is door de vierkante/rechthoekige vorm en de modulaire opbouw uitermate geschikt voor beperkte inbouw ruimten; Silowacht levert en monteert ze snel voor u!

Kunnen wij u helpen?

Vragen over onze dienstverlening?
Bel of mail ons gerust!
Kwaliteit
Silowacht werkt conform de General Food Law en voedselveiligheidsnormen waaronder de HACCP norm. Wij zijn VCA gecertificeerd om de veiligheid en gezondheid tijdens de werkuitvoering te waarborgen.

Klanten en Silowacht aan het woord


Klanten aan het woord24 UUR SERVICE+31 (0)38 467 06 66


Contactgegevens

Rudolf Dieselstraat 7 
8013 NJ Zwolle
Telefoon:
+31 (0)38 - 467 06 66
Email: info@silowacht.nl

Silowacht op LinkedIn