Opslagtechnieken


Opslagtechnieken


Niet alle silo’s zijn geschikt voor alle soorten opslag. Wilt u bijvoorbeeld vloeistoffen opslaan, of juist grondstoffen in poedervorm? Beschikt u over veel of juist weinig ruimte? Silowacht biedt silo’s voor iedere vorm van opslag. Van rvs opslagsilo’s en -tanks tot polyster opslagsilo’s en van Bigbag losstations tot zakkenstort silo’s: wij hebben een oplossing voor iedere uitdaging.

Daarnaast is Silowacht uniek als het gaat om technisch onderhoud in combinatie met reiniging, doordat wij deze disciplines combineren. Hierdoor wordt het werk een stuk efficiënter: de techneut die reinigt ziet waar onderhoud nodig is en kan dit meteen uitvoeren. De techneuten van Silowacht weten alles van de silo’s. Elk hoekje wordt gezien en onderhoud behoevende aspecten vallen direct op. Dat scheelt tijd én geld. Het onderhoud en de reiniging kan namelijk worden uitgevoerd door dezelfde specialist, er hoeft niet meerdere keren te worden gereden naar één locatie en het zorgt voor zo min mogelijk downtime van uw productiesystemen.

Oplossingen
Kunnen wij u helpen?

Vragen over onze dienstverlening?
Bel of mail ons gerust!
Kwaliteit
Silowacht werkt conform de General Food Law en voedselveiligheidsnormen waaronder de HACCP norm. Wij zijn VCA gecertificeerd om de veiligheid en gezondheid tijdens de werkuitvoering te waarborgen.

Klanten en Silowacht aan het woord


Klanten aan het woord24 UUR SERVICE+31 (0)38 467 06 66


Contactgegevens

Rudolf Dieselstraat 7 
8013 NJ Zwolle
Telefoon:
+31 (0)38 - 467 06 66
Email: info@silowacht.nl
Silowacht op LinkedIn