Levensmiddelen


Silowacht voor levensmiddelen


Als (productie)bedrijf in de levensmiddelenindustrie weet u het als geen ander: deze industrie ontwikkelt zich razendsnel. Automatisering van systemen is aan de orde van de dag. En zeg eens eerlijk: hoe graag wilt u de juiste mix tussen gebruiksgemak, eenvoud en procesoptimalisatie vinden? Als specialist in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van procesinstallaties zorgen wij voor een passende oplossing voor uw uitdagingen


Silowacht biedt voor de levensmiddelenindustrie opslag-, transport-, doseer-, koel- en weegsystemen, inclusief de bijbehorende besturingssystemen. Én inclusief service en onderhoud, waarbij onze mensen 24/7 voor u klaarstaan. Onze systemen voldoen daarnaast gegarandeerd aan alle wettelijk vastgestelde richtlijnen op het gebied van veiligheid en voedselveiligheid. U weet bij ons dus zeker dat u goed zit.

Benieuwd wat Silowacht voor uw bedrijf in de levensmiddelenindustrie kan betekenen? Lees snel verder of neem vandaag nog contact op.

Oplossingen

Kunnen wij u helpen?

Vragen over onze dienstverlening?
Bel of mail ons gerust!
Kwaliteit
Silowacht werkt conform de General Food Law en voedselveiligheidsnormen waaronder de HACCP norm. Wij zijn VCA gecertificeerd om de veiligheid en gezondheid tijdens de werkuitvoering te waarborgen.

Klanten en Silowacht aan het woord


Klanten aan het woord24 UUR SERVICE+31 (0)38 467 06 66


Contactgegevens

Rudolf Dieselstraat 7 
8013 NJ Zwolle
Telefoon:
+31 (0)38 - 467 06 66
Email: info@silowacht.nl
Silowacht op LinkedIn