Koeltechnieken


Koeltechnieken


Net als dosering is koelen precisiewerk. Een constante homogene temperatuur voor bijvoorbeeld bloem is niet alleen wenselijk maar in veel gevallen zelfs vereist om het productieproces juist te laten verlopen. Maar ook watermeng- en meetapparatuur en ijswaterkoelers moeten voldoen aan strenge richtlijnen. 

Voor zowel bloemkoelingssystemen als ijs- en waterdoseringen bent u bij Silowacht aan het juiste adres. Met onze bloemkoelingssystemen wordt een constante homogene bloemtemperatuur gerealiseerd, die voldoet aan alle wettelijke vereisten op het gebied van voedselveiligheid. En zoals u van ons mag verwachten werken wij alleen met producten van topmerken. Voor waterkoeling werken wij alleen met producten van Baktec en Mueller, dé wereldwijd toonaangevende producenten binnen de sector.

Ook u adviseren we graag voor de juiste koeltechnieken. We bieden totaaloplossingen waarmee u uw gehele koelsysteem kunt vervangen of vernieuwen, maar ook oplossingen die geïntegreerd kunnen worden in uw bestaande proces. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op! Op basis van uw vragen en uitdagingen bepalen we samen welke koeltechniek voor uw organisatie gewenst is.

Oplossingen

Kunnen wij u helpen?

Vragen over onze dienstverlening?
Bel of mail ons gerust!
Kwaliteit
Silowacht werkt conform de General Food Law en voedselveiligheidsnormen waaronder de HACCP norm. Wij zijn VCA gecertificeerd om de veiligheid en gezondheid tijdens de werkuitvoering te waarborgen.

Klanten en Silowacht aan het woord


Klanten aan het woord24 UUR SERVICE+31 (0)38 467 06 66


Contactgegevens

Rudolf Dieselstraat 7 
8013 NJ Zwolle
Telefoon:
+31 (0)38 - 467 06 66
Email: info@silowacht.nl
Silowacht op LinkedIn