Silowacht voor de bakkerij


Silowacht voor de bakkerij


Als (productie)bedrijf in de bakkerijsector werkt u onder andere met doseersystemen, koelsystemen en opslag. Uw systemen moeten voldoen aan strenge wettelijke richtlijnen op het gebied van voedselveiligheid, en u wilt zo optimaal mogelijk gebruikmaken van uw productienetwerk. Silowacht ondersteunt u hier graag bij! 

Silowacht engineert, ontwikkelt en installeert complete op maat gebouwde silo-installaties, procesinstallaties, transportsystemen, doseersystemen, én we bieden uitstekende service en onderhoud voor al onze klanten. Voor de bakkerijsector leveren wij voordeeg, automatiseringssystemen, opslagtechnieken, doseertechnieken en koeltechnieken. Alles op maat, perfect afgestemd op uw wensen. Onze systemen voldoen daarnaast gegarandeerd aan alle wettelijk vastgestelde richtlijnen op het gebied van veiligheid en voedselveiligheid. U weet bij ons dus zeker dat u goed zit.

Benieuwd wat Silowacht voor uw bedrijf in de bakkerijsector kan betekenen? Lees snel verder of neem vandaag nog contact op.

Oplossingen
Kunnen wij u helpen?

Vragen over onze dienstverlening?
Bel of mail ons gerust!
Kwaliteit
Silowacht werkt conform de General Food Law en voedselveiligheidsnormen waaronder de HACCP norm. Wij zijn VCA gecertificeerd om de veiligheid en gezondheid tijdens de werkuitvoering te waarborgen.

Klanten en Silowacht aan het woord


Klanten aan het woord24 UUR SERVICE+31 (0)38 467 06 66


Contactgegevens

Rudolf Dieselstraat 7 
8013 NJ Zwolle
Telefoon:
+31 (0)38 - 467 06 66
Email: info@silowacht.nl
Silowacht op LinkedIn