Automatisering


Automatisering


De oplossingen van Silowacht zijn maatwerk. Uw procesinstallatieproblemen zijn immers niet hetzelfde als die van een andere organisatie in uw industrie. Naast onze verschillende doseercomputers zijn wij altijd op zoek slimme en innovatieve oplossingen om onze klanten maximaal te kunnen ontzorgen. Dat betekent dat we totaaloplossingen bieden, maar ook oplossingen die geïntegreerd kunnen worden in uw bestaande proces.

Silowacht biedt onder andere integratie van besturings- en automatiseringssystemen, PLC, SCADA, MES-applicaties en koppelingen van procesinformatie met ERP-systemen. En als we zeggen dat onze systemen op maat worden gemaakt, dan bedoelen we ook echt op maat. Zo zijn onze procesautomatiseringssystemen Smart Control en Smart Comfort voor de bakkerijsector modulair opgebouwd. U kiest dus zelf welke modules u wel en niet inzet binnen uw organisatie. Maar ook staat een team van ervaren specialisten paraat voor een succesvolle inbedrijfstelling van de automatiserings-en besturingssystemen. Zo weet u zeker dat uw (vernieuwde) automatiseringssysteem optimaal ingezet wordt.

Benieuwd wat Silowacht op het gebied van automatisering voor uw organisatie kan betekenen? Lees snel verder of neem vandaag nog contact op.

Kunnen wij u helpen?

Vragen over onze dienstverlening?
Bel of mail ons gerust!
Kwaliteit
Silowacht werkt conform de General Food Law en voedselveiligheidsnormen waaronder de HACCP norm. Wij zijn VCA gecertificeerd om de veiligheid en gezondheid tijdens de werkuitvoering te waarborgen.

Klanten aan het woord


Klanten aan het woord24 UUR SERVICE+31 (0)38 467 06 66


Contactgegevens

Rudolf Dieselstraat 7 
8013 NJ Zwolle
Telefoon:
+31 (0)38 - 467 06 66
Email: info@silowacht.nl

Silowacht op LinkedIn